Διδασκαλία Στατιστικής | DatAnalysis

Η στατιστική υποστήριξη της διδακτορικής σας διατριβής ή της πτυχιακής - μεταπτυχιακής σας  εργασίας αποτελεί την ανάγκη που καλύπτει η υπηρεσία διδασκαλίας στατιστικής της DatAnalysis. Μέσα απο το πλήρες δίκτυο συνεργατών μας καλύπτουμε και τις πιο απαιτητικές παρουσιάσεις κάνοντας τη στατιστική ανάλυση εφόδιο και όχι εμπόδιο στην μελέτη σας.

Η πολύχρονη εμπειρία μας απο τη διδασκαλία κυρίως των Μαθηματικών και της Στατιστικής μας έχει αποκαλύψει τα μυστικά της επιτυχημένης διδασκαλίας, έτσι οργανώνουμε ταχύρυθμα σεμινάρια με αποκλειστικό αντικείμενο τη στατιστική υποστήριξη πτυχιακών - μεταπτυχιακών και διδακτορικών διατριβών.

Tα εκπαιδευτικά σεμινάρια στατιστικής αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια άρτια και ολοκληρωμένη παρουσίαση απαλλαγμένη απο το βάρος της στατιστικής ερμηνείας.

Η υπηρεσία παρέχετε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ιωάννινα.

 

Σχεδιασμός μελετών.

Ανάλυση αποτελεσμάτων.

Κατασκευή στατιστικών μοντέλων.

Ανάλυση Δεδομένων | DatAnalysis
Στην DatAnalysis θεωρούμε οτι η εργασία της ανάλυσης δεδομένων είναι κάτι περισσότερο απο τη γνώση του τι σημαίνουν μερικοί "εξωτικοί" όροι... Περισσότερα...
Σχεδιασμός έρευνας | DatAnalysis
Ο άψογος σχεδιασμός της έρευνας αποτελεί μια αναγκαιότητα παρά μια πολυτέλεια για τους ερευνητές της DatAnalysis. Ενδεικτικά οι υπηρεσίες... Περισσότερα...