Ακαδημαϊκή Υποστήριξη

Η DatAnalysis προσφέρει στους ακαδημαϊκούς ερευνητές ένα ευρύ φάσμα διεπιστημονικών δεξιοτήτων ώστε να βελτιωθεί η διεξαγωγή και η κατανόηση της έρευνάς τους.

Τι είναι αυτό που προσφέρει η DatAnalysis

Έχοντας συνεργαστεί με ακαδημαϊκούς ερευνητές και χάρη στην εκτεταμένη γνώση και εμπειρία, παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για έρευνα. Μέσω της πλατφόρμας Statistics, υποστηρίζεται πλήρως η ερμηνεία των αποτελεσμάτων της έρευνας.

Η συμβουλευτική μας ομάδα σας προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού και στατιστικής ανάλυσης σε διάφορους τομείς, ξεκινώντας από τον σχεδιασμό της έρευνας, μέχρι και την επεξήγηση των αποτελεσμάτων. Συμβάλλοντας στη σύνταξη ερευνητικών προτάσεων, ολοκληρώνεται η προετοιμασία της έρευνας και επιπλέον γίνεται επιμέλεια των ακαδημαϊκών άρθρων που υποβάλλονται προς δημοσίευση σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η DatAnalysis αφορούν:

Δημιουργία Έρευνας / Μελέτη

Έρευνα Σχεδιασμός / Πρωτόκολλα

Συλλογή δεδομένων

Μεθόδους δειγματοληψίας

Ανάλυση Ισχύος / Μέγεθος δείγματος

Παραγοντική ανάλυση

Πολυπαραγοντική ανάλυση

Προχωρημένη Ανάλυση Παλινδρόμησης

Δομικά μοντέλα εξισώσεων (Structural Equation Modeling)

Επιστημονικές προτάσεις (Grant Proposals)

Αξιολόγηση του προγράμματος

Meta-Analytic Reviews

Σχεδιασμός άλλων μεθόδων έρευνας

“Στη DatAnalysis πιστεύουμε ότι η αξιοπιστία κάθε έρευνας βασίζεται στη σωστή δειγματοληψία και στην αποτελεσματικότητα της στατιστικής ανάλυσης. Πιστεύουμε ότι το να κάνουμε κάτι καλά κοστίζει λιγότερο από το να το κάνουμε ξανά.”

Στείλτε μας τις απορίες σας...

Ωράριο

Δ-Τ-Τ-Π-Π: 10:00 – 18:00
Σ-Κ: Κλειστά