Συνεργασία μεταξύ Παντείου Πανεπιστημίου και Δήμου Πεντέλης

Στις 19/01/2023 υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας η Πρύτανης και καθηγήτρια Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Παντείου, Χριστίνα Κουλούρη και η Δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, με στόχο να αναπτυχθούν οι φορείς σε εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και επιστημονικό επίπεδο. 

 

Στην τελετή αυτή παρευρέθηκαν η Υπεύθυνη για την Νέα Πεντέλη, Φωτεινή Μαρκαντώνη και η Αντιπρύτανης Διεθνών Σχέσεων και Συνεργασίας, Μαριάννα Ψύλλα, από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, ο καθηγητής Θεοδόσιος Παλάσκας, από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και ο Αν. Καθηγητής Χρυσόστομος Στοφόρος.

Ειδικότερα, η συνεργασία αυτή αφορά εμβληματικές δράσεις που σχετίζονται με το περιβάλλον, την ανάπτυξη της επιστημονικής συνεργασίας των δύο φορέων, την ανταλλαγή γνώσεων και την δυνατότητα Πρακτικής Άσκησης στον Δήμο Πεντέλης των φοιτητών του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου.

Στην συνεργασία αυτή θα υποβάλλονται από κοινού προτάσεις που σχετίζονται με τους δύο φορείς, θα συμμετέχουν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου σε δράσεις του Δήμου και θα διοργανώνονται σεμινάρια με εκπαιδευτικό χαρακτήρα για όσους εργάζονται στον Δήμο Πεντέλης.