Υπηρεσίες Διαδικτύου

Η DatAnalysis αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει  για εσάς ακαδημαϊκές διαδικτυακές έρευνες και διαδικτυακές έρευνες marketing κάνοντας χρήση της πλατφόρμας research, μιας σύγχρονης πλατφόρμας συλλογής και επεξεργασίας δεδομένων. Ξεκινώντας από το σχεδιασμό της έρευνας, προχωρούμε στην υλοποίησή της ώστε να καταλήξουμε στην εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων.

Ακαδημαϊκές Διαδικτυακές Έρευνες

Παρέχουμε υπηρεσίες διαδικτυακών ακαδημαϊκών μελετών μέσω σύγχρονης πλατφόρμας συλλογής και ανάλυσης δεδομένων. Πιο αναλυτικά, στοχεύουμε στη συλλογή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και στη συνέχεια προχωρούμε σε πλήρη ανάλυση αυτών.

Κάθε μεθοδολογική έρευνα γίνεται σαφώς πιο αποτελεσματική όταν χρησιμοποιείται συνδυαστικά με ένα ισχυρό εργαλείο ερευνών. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ερωτηματολογίων καθώς και την επεξεργασία τους και την εξαγωγή συμπερασμάτων από αυτά.

Περισσότερα

Έρευνες Marketing

Η έρευνα αγοράς αποτελεί πολύτιμο εργαλείο αποτύπωσης της εικόνας της πραγματικότητας. Μια αποτελεσματική έρευνα αγοράς μπορεί να προσδιορίσει πλήρως το target group στο οποίο απευθύνεστε ώστε να δημιουργήσετε πιο δυναμικές  καμπάνιες marketing. Με την πραγματοποίηση ερευνών marketing θα καταφέρετε να διατηρήσετε την αφοσίωση του ήδη υπάρχοντος πελατολογίου και επιπλέον να το διευρύνετε.

Η DatAnalysis προσφέρει μια ποικιλία από διαύλους επικοινωνίας με σκοπό τη συλλογή δεδομένων από τους πελάτες σας και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας εξελιγμένα εργαλεία ανάλυσης, σας βοηθάμε να επικεντρωθείτε αποκλειστικά και μόνο στα στοιχεία που σας ενδιαφέρουν προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας.

Στείλτε μας τις απορίες σας...

Ωράριο

Δ-Τ-Τ-Π-Π: 10:00 – 18:00
Σ-Κ: Κλειστά